grillade revbenspjäll

revbenspjäll är ju så fruktansvärt gott! igår klockan 10 ställde jag mig framför
spisen för att börja laga mat och maten stod på bordet runt 5.
men det är värt varenda minut!

1.2 kg revbenspjäll
koka i ca 3 timmar på låg värme tillsammans med
lite fond
1 lagerblad
10 rosepepparkorn
1 vitlök delat på 4
lite soja för färgens skull
några svättar chilisås

när spjällen är så möra att det nästan inte går att
få upp dom är dom klara och ska ligga och svalna i kylen
tillsammans med en god marinad.
jag använde mig av en cocacola marinad.. men än så
länge är det ett hemligt recept.
får se om ni är tillräckligt snälla kanske jag delar med mig ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0